avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda medic din spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda medic din spital

Va rog sa-mi precizati in ce conditii un medic sef de clinica poate fi sanctionat daca spitalul (de stat) a fost amendat de casa de asigurari pentru deficiente de completare si raportare in foile de observatie clinica apartinand sectiei respective. Este posibil ca valoarea amenzii sa fie atribuita medicului sef de sectie sau se incepe cu un avertisment?

Alte discuții în legătură

Fisa post alinush23 alinush23 revin, cu rugamintea de a ma ajuta si pe mine cu un model de registrator, preferabil pentru registrator medical. De asemenea as mai dori un model de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie si luare masuri - pontaj fals XmasterX XmasterX Buna ziua ! Am doi prieteni, medici rezidenti care lucreaza impreuna in aceeasi subsectie din cadrul aceleiasi sectii de la acelasi spital. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie foaie observatie clinica si copii investigatii efectuate dumibog dumibog Va salut, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot obliga spitalul la care am fost internat sa-mi elibereze o copie conforma cu ... (vezi toată discuția)