avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie de baza

O persoana angajata cu contract in USA care are in paralel contract si in Romania cu timp partial, poate considera functia din Romania- functie de baza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 16 Mai 2011
DA..:D
narcisa iliescu a scris:

O persoana angajata cu contract in USA care are in paralel contract si in Romania cu timp partial, poate considera functia din Romania- functie de baza?


Oare cum poate lucra efectiv o astfel de persoana? .. exceptia , facand cazul in care are incheiat un c.i.m. cu munca la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca lucrez la o firma particulara cu cim 8 ore in ... StelaBak StelaBak Buna ziua, Daca lucrez la o firma particulara cu cim 8 ore in functia de economist, pot sa ma angajez la stat tot pe functia de economist 8 ore?sa merg in ... (vezi toată discuția)
Brevet manager turism - angajat ore lucratoare GabrielaMZ GabrielaMZ Buna ziua, Sunt angajat full time (8h lucratoare/ 5 zile pe saptamana) intr-o companie dar in paralel imi voi ajuta prietenul in deshiderea unei agentii de ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca la acelasi angajator loredanav loredanav Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate incheia doua contracte de munca cu acelasi angajator, unul cu norma intreaga (functia de manager financiar) si unul cu ... (vezi toată discuția)