avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara apartament sector 3

Buna Ziua

Am facut o cerere scrisa la primaria sectorului 3 pentru a-mi aproba izolarea exterioara a apartamentului mentionand ca lucrarea se va face din fonduri proprii,
Am facut aceasta cerere pentru ca vreau sa fiu in regula si sa nu am probleme pe viitor.
Am obtinut acordul vecinilor si al asociatiei de bloc pe care le-am depus impreuna cu cererea scrisa.

Raspunsul primit este insa ambiguu, asa cum este orice raspuns primit de la o firma de stat. Se ascund in spatele legilor.
Va rog sa imi spuneti daca acest raspuns ma acopera dpdv legal.

Multumesc
Cristian Ionescu

P.S. nu reusesc sa atasez documentul scanat. Se poate pune aici?
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
Cristian Ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucianarad , utilizator 17:24, 17 August 2011
Pai si daca in acel raspuns ambiguu nu va interzice clar sau nu cere alte conditii de autorizare de ce nu incepeti lucrarea?.:rtfm:
Nu de altceva, dar, se apropie sezonul ploios si apoi... iarna ( generalul Iarna, cum zicea Stalin).
Buna,autorizatie pentru anveloparea unui singur apartament s-au o scara dintr-un bloc, nu cred ca se va da niciodata! Aceasta anvelopare nu isi atinge scopul si nu este de durata ,se distruge in timp,anveloparea trebuie sa fiie compacta .Izolarea pe segmente nu aduce eficacitate si permite apei(ploaia sau inghetul )sa patrunda sub anvelopare si sa o distruga.Incercatii interior cu "Superwand DS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica pe cont propriu lilipangica lilipangica care sunt pasii de urmat in cazul reabilitarii termice a apartamentului situat la etaj 1?Vreau sa fac acest lucru pe cont propriu (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)
Mi se reduce înãþimea garajului din cauza anvelopãrii termice seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Vă rog să mă consiliaţi în următoarea problemă: Sunt proprietarul unui garaj situat nivelul solului la parterul unui bloc Garaj+Parter+4. Prin ... (vezi toată discuția)