Am urmatorul caz: am facturi emise catre un fost client pe data de 20.06.2008, termenul de plata inscris pe facturi 30 de zile, deci 20.07.2008. Am sold confirmat pe fax de la el prima data in iulie 2008, pentru soldul din acel moment, din care a achitat o mare parte pana la sfarsitul lui 2008. In ianuarie 2009 am trimis si am primit din nou confirmare de sold. In decembrie 2009 am trimis tot pe fax notificare de plata, apoi somatie de plata in care erau specificate facturile restante, din care a achitat cateva la cateva zile dupa aceasta somatie. Intrebarea mea este: este intrerupta prescriptia de vreuna din faptele descrise?
Sunteti inca in termen pana la data de 20.07.2011 sa le solicitati banii. daca doriti sa nu se prescrie suma trebuie sa le faceti o notificare in sensul art. 720 ind.1 c.pr.civ. in care sa le acordati un termen de plata a restantelor.Dupa implinirea termenului stabilit asteptati 20 zile si ii chematgi in judecata. Numai asa puteti intrerupe prescriptia.
Termen conciliere
fannatura
va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: in 20 iulie se vor prescrie 3 facturi pe care un fost client nu mai vrea sa mi le plateasca. Luni, 23 mai, avocatul meu ... (vezi toată discuția)