avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sporuri studii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sporuri studii

Buna ziua. In cadrul Ministerului de Interne se acorda sporul pentru studii superioare celor care au absolvit pana in anul 2009. eu am asolvit in febr. 2011. mentionez ca ceilalti colegi de birou care au absolvit bebeneficiaza de acest spor. Am dreptul la acest spor sau nu? Ce alternative as avea in acest sens? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Spor studii superioare (unii da, unii ba) raluca1982 raluca1982 Buna ziua. In cadrul Ministerului de Interne se acorda sporul pentru studii superioare celor care au absolvit pana in anul 2009. eu am asolvit in 2010 (fiind ... (vezi toată discuția)
Acordare spor 25% studii superioare raluca1982 raluca1982 Voi absovi in febr 2011 Facultate de Drept, sunt agent de politie si doresc sa stiu daca mai se acorda sporul pt. studii superioare. colegii de birou care au ... (vezi toată discuția)
Sporul de 25% ( sporul de studii superioare) c-tin1976 c-tin1976 Bună ziua, vă contactez deoarece am o nelămurire în privinţa acordării sporului de 25%( sporul de studii superioare). Lucrez în sistemul ... (vezi toată discuția)