avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor studii superioare (unii da, unii ba)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor studii superioare (unii da, unii ba)

Buna ziua. In cadrul Ministerului de Interne se acorda sporul pentru studii superioare celor care au absolvit pana in anul 2009. eu am asolvit in 2010 (fiind in concediu ingrijire copil pana la varsta de 2 ani). Am dreptul la acest spor sau nu? Nu e echitabil unii sa ia si altii nu. Ce alternative as avea in acest sens? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DANA MOISE , utilizator 23:02, 15 Mai 2011
lucrez si eu la o Agentie din cadrul MAI si nu am auzit de astfel de sporuri. Dimpotriva de cca 3 ani nu s-au facut incadrari cf studiilor absolvite si nici avansari.
Oare dc?
Sporul este de 25% din salariul de baza. Incercati sa-l obtineti.
Sa vi se dea raspuns in scris, intrucat sa-l puteti contesta daca este negativ, in instanta. Vedeti ca de obicei conducatorii institutiilor din MAI nu vor acordarea acestor sporuri si o sa va puna bete in roate.
Nu am cunostiinta de acest spor! Oricum conducerea este reticienta cand este vb de drepturi salariale. Ar trebui sa ne petrecem timpul numai in instanta. Pe teme de drepturi salariale sunt cateva dosare pe rol. Noroc ca ne mai sprijina SNPPC-ul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot promova in functia publica? carmen beladona carmen beladona spuneti-mi eu sunt functionar public, inspector . Am terminat stiintele ec. Lucrez in achizitii p. Spuneti.mi acum am ridicat si diploma de master in adm ... (vezi toată discuția)
Decizie...schimbare din functie ilegala?? secretir2001 secretir2001 Buna ziua! Lucrez in cadrul unei institutii din administratia publica ca personal contractual din anul 2006 in functia de Sef-Birou ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale luminitatoma luminitatoma Ce sanse de recuperare a drepturilor salariale pot avea, in conditiile in care nu mi-au fost inmanate dispozitiile de incadrare in timp util pentru a le putea ... (vezi toată discuția)