avvalentina 
	    	Utilizator

avvalentina 
	    	Utilizator	    

ga-ga 
	    	Utilizator

ga-ga 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

ga-ga 
	    	Utilizator

ga-ga 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 adiarh	                   

Buna ziua , As dori sa aflu daca eu ca firma ,care am cumparat un auto SH de la o alta firma din romania, pot sa deduc TVA-ul la cumparare? (masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    adiarh	                   

Buna ziua , As dori sa aflu daca eu ca firma ,care am cumparat un auto SH de la o alta firma din romania, pot sa deduc TVA-ul la cumparare? (masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)

petrea loredana	                   

Sunt o firma platitoare de Tva si as vrea sa stiu daca imi pot deduce Tva-ul la o masina noua cumparata din Anglia fara Tva? multumesc (vezi toată discuția)
	                    petrea loredana	                   

Sunt o firma platitoare de Tva si as vrea sa stiu daca imi pot deduce Tva-ul la o masina noua cumparata din Anglia fara Tva? multumesc (vezi toată discuția)

nicolaekatalin	                   

Am cumparat un autoturism din Germania,de la o firma pe firma,amandoi platitori de tva.La o saptamana autoturismul refacturez la o firma de leasing,dupa care ... (vezi toată discuția)
	                    nicolaekatalin	                   

Am cumparat un autoturism din Germania,de la o firma pe firma,amandoi platitori de tva.La o saptamana autoturismul refacturez la o firma de leasing,dupa care ... (vezi toată discuția)