avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SFATUIRE URGENTA!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SFATUIRE URGENTA!!!!

Cand cineva ma calomniaza si ma acuza cu minciuni de furt, dupa 2 ani (iar acum 2 ani, actele au fost completate si semnate de martori ca sunt in regula) , iar in acesti 2 ani a fost tacere....ca acuma, cu o luna inainte de alegeri(eu sunt casiera intr-o institutie religioasa si la 2 ani se fac realegeri) sa mi se aduca acuzatii ca am furat o anumita suma acum 2 ani, iar persoana care a pornit acuzatiile acuma fost aleasa casiera, ce pot face?A scris pe biletelul-chitanta suma de 300 de lei(si de fapt erau 30 de lei) , si eu cred acuma ca intentionat a scris gresit, ca dupa doi ani, inainte de alegeri sa ma acuze ca eu am falsificat(si eu doar am corectat greseala). Pot sa o acuz pa langa calomnie si de faptul ca a scris intentionat gresit pe chitanta(fals in inscriere)??? Pe langa aceasta, a convins pe cei care au semnta acum 2 ani actele ca totul e in regula, sa minta si ei, ca au vazut banii si ca sunt furati. Se poate considera fals in inscriere (din partea lor, nu din a mea, ca eu doar am corectat)???
Cel mai recent răspuns: monica799 , utilizator 23:04, 16 Mai 2011
monica799 a scris:

Cand cineva ma acuza de furt, dupa 2 ani (eu sunt casiera intr-o institutie religioasa si la 2 ani se fac realegeri). Pot sa o acuz pa langa calomnie si de faptul ca a scris intentionat gresit pe chitanta(fals in inscriere)??? Pe langa aceasta, a convins pe cei care au semnta acum 2 ani actele ca totul e in regula, sa minta si ei, ca au vazut banii si ca sunt furati. Se poate considera fals in inscriere (din partea lor, nu din a mea, ca eu doar am corectat)???

sa apelati la o institutie mai "superioara" pentru a vi se sterge aceasta pata rusinoasa ;) (mincinoasa) si numele sa fie reabilitat si, depinde de biletelul-chitanta si cate a-ti modificat
E strigator la cer.., pastrati bani pentru judecare si plangeti-va de hartuire :((#-o
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Cine a constatat acum doi ani ca totul a fost in regula? Cine a audiat acei martori de atunci? Consiliul dvs parohial sau cum se numeste ? La cine se gasesc acele acte de atunci?
In cadrul institutiilor religioase exista cei desemnati pentru stingerea sau rezolvarea problemelor din interior....
Dvs cui vreti sa va adresati acum?
Acum doi ani, casiera (eu) si ceilalti 2 membrii ai comitetului financiar care au verificat banii adunati, au semnat ca totul este in regul (dupa ce a fost corectata o suma dintr-o chitanta - bilet pe care a fost scris gresit suma) si nimnei nu a avut nimic de obiectat atunci. Doar acum, dupa 2 ani, au inceput cu acuzatii false ca , de fapt, am luat eu banii aceia, de aceea am corectat greseala, si ma acuza de falsificare. Pastorul comunitatii a audiat martorii, deci doar in cadrul comunitatii, nu am apelat inca la instantele civile. Actele se gasesc la mine in original, momentan, pentru ca eu am fost casiera si am facut si copii pentru a avea dovezile.
Am facut pasi in interiorul institutie noastre, adica la Conferinta,.dar inca nu au rezolvat nimic, si voi mai apela la Uniune, iar in cazul in care e prea mare coruptia, si nu vrea nimnei sa faca dreptate, atunci m-am gandit sa apelez la lege, la instantele judecatoresti/civile.
Pe baza a ceea ce am scris mai sus, pot sa ma apar de aceasta persoana si sa ma plang la instanta de fals in scris si tentativa de inselaciune???
Oricice se poate adresa instantelor de judecata. Daca mai sunteti in interiorul acelei institutii religioase, poate ii veti supara pe superiorii dvs. Daca vreti sa faceti o plangere la instanta, trebuie sa aveti dovezi certe pentru sustinerile dvs. mai ales cand e vorba de fals in acte. Cu privire la inselaciune . nu prea se potriveste cu faptele descrise de dvs mai sus.
Chitanta pe care a scris suma gresita, apoi eu (de fata cu cei doi martori, care acum sunt contra mea, si sunt aliati cu cea care ma acuza)am corectat-o de fata cu ei, si ei, la final, au semnat in proceul verbal si in registrul respectiv unde se tine evidenta, au semnat ca suma finala e corecta. Deci dovezile sunt chitanta scrisa gresit (care acuma sunt sigura ca a fost intentionat, pentru a imi face rau) si semnaturile celor 2 persoane care au fost acolo la numararea banilor si la scrierea sumei in acte. Ar mai trebui dovezi sau sunt suficiente???

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzata de falsificare??? monica799 monica799 Buna ziua, Am nevoie de un sfat din partea unui specialist, sau cine stie, va rog sa imi spuneti daca este adevarat ca am falsificat un act oficial. Sunt ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerat tentativa de inselaciune?? monica799 monica799 Revin cu problema mea de ieri, cea in care dupa 2 ani am fost acuzata de furtul unei anumite sume de bani. Punand lucrurile cap la cap, mi-am dat seama ca a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog frumos sa mă ajutați cu o chestiune. am ... User 123321 User 123321 Buna seara. Va rog frumos sa mă ajutați cu o chestiune. Am lucrat la compania de livrări Cargus. La final de zi ,numaram banii si ii bagam intr un plic pe ... (vezi toată discuția)