avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala

Sunt intreprindere individuala si am un angajat cu carte de munca de 4 ore pe zi . In fiecare luna depun la finante declaratia 112. Din luna iunie voi fi obligat sa am semnatura electronica sau merge ca pina acum?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:33, 16 Mai 2011
Daca nu apar modificari in acest sens pana atunci, da, sau puteti sa angajati o persoana care sa va faca acest serviciu.
E obligatorie pentru declaratia 112. Totusi, cu acordul dvs., veti putea depune si cu semnatura electronica a altcuiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent declaratia 112 irina_iris_19 irina_iris_19 am o intreprindere individuala.anul trecut am avut angajati apoi din sept nu am mai avut.am fost la finante si am declarat lucrul acesta astfel ca pana acum ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Ordinul 2215/2011- declaratia 112 va putea fi depusa pe hartie si in luna iulie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u]Ministerul Finantelor Publice a decis sa prelungeasca cu o luna termenul in care contribuabilii pot depune declaratia fiscala unica in format de hartie. ... (vezi toată discuția)