avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca

Buna ziua, am o mare dilema si nu stiu cum ar fi mai bine sa actionez. Revin cu aceeasi speta: compania x cumpara compania y. Compania y este delegata sa rezolve si problema resursei umane din compania x. Dupa perioada de provizorat se trece la actiune. Majoitatea angajatilor pleaca acasa la data de 31 iulie. Ceilalti sunt selectionati sa continue activitatea in compania Y incepand cu data de 1 iunie. Si iata situatia mea: la un moment dat am fost instiintat prin intermediul actualului manager aflat inca in functie in compania x ca am fost selectionat de catre "Y"pentru a participa le un trening de instruire in vederea unei viitoare colaborari; nu mi s-au prezentat noile condiitii de munca sau o fisa a postului. In cadrul unei intalniri foarte scurte cu HR-ul de la compania Y, moment in care am spus ca nu as dori sa continui activitatea in cadrul companiei Y, mi s-a spus ca acest gest va fi considerat demisie( oferirea de un alt post in caz de restructurare) si contractul se va desface in aceste conditii. Intrebarea mea este: este corect? in conditiile in care nu am semnat pentru incetarea activitatii la compania x, nu am semnat un act aditional din care sa reiasa ca sunt angajat al Y si nici un contract propriu-zis cu compania y. Toti cei care au semnat pentru incetarea activitatii la 31 iulie au semnat un acord de incetare cu compania x si nu Y. Personal nu consider ca este vorba de oferirea unui alt post in caz de restructurare, deoarece mi se ofera acelasi post, dar in cadrul unei alte companii.

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului emiliapana emiliapana Buna ziua, Mi s-a comunicat telefonic ca postul meu va fi restructurat si mi s-a dat oferit, iarasi verbal, alternativa unui alt post in companie, dar pe un ... (vezi toată discuția)
Revenire mai devreme din concediu de cresterea copilului dancenusa dancenusa Buna ziua, Doresc sa ma angajez in cadrul altei companii (Y) fata de compania (X) din care am plecat in concediul de cresterea copilului. Termenul in care ... (vezi toată discuția)
Functie pe perioada determinata - contract de munca pe perioada nedeterminata adry_de_gennaro adry_de_gennaro Buna, Am urmatoarea situatie si as vrea sa aflu cateva detalii: - sunt angajat al unei companii multinationale din oct 2013 - am contract de munca pe per ... (vezi toată discuția)