Mi s-a comunicat telefonic ca postul meu va fi restructurat si mi s-a dat oferit, iarasi verbal, alternativa unui alt post in companie, dar pe un nivel ierarhic inferior si pierzand un bonus lunar existent in prima echipa unde lucrez acum.
Modalitatea propusa de companie este transfer intern - consider a se face la cererea mea in lipsa altor documente.
Am cerut o hartie/dovada a celor comunicate dar nu mi s-a dat, spunandu-mi-se ca se poate emite doar la final - cand nu voi mai avea optiunea de a merge in noua echipa.
Cel care are initiativa , in speta, este angajatorul. El trebuie sa emita catre salariatul o instiintare in care sa i se comunice :
- desfiintarea postului
- locurile de munca vacante
- termenul in care salariatul isi poate manifesta in scris consimtamantul cu privire la locul de munca oferit
- data inceperii preavizului in cazul in care salariatul nu isi manifesta consimtamantul cu privire la locul de munca oferit.
Inteleg, si va multumesc pt raspuns. Asa cum am intuit, este mai degraba o presiune din partea firmei, probabil nu tocmai legala, spre a ma face sa accept o alta pozitie.
Pot face ceva spre a ma apara in aceasta situatie?