avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Sustinator tehnic al mai multor ofertanti in cadrul ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Sustinator tehnic al mai multor ofertanti in cadrul aceleiasi licitatii??

Va rog sa ma ajutati cu o informatie! O societate care este furnizor de echipamente care produc energie electrica si termica, are voie, dpdv legal, sa ofere sustinere tehnica mai multor ofertanti in cadrul aceleiasi licitatii??
Va rog sa ma ajutati si cu un temei legal.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:34, 20 August 2011
Buna ziua,

Si eu as fi interesat de un raspuns in aceasta situatie. Poate o companie sa ofere sustinere tehnica si profesionala la mai multi ofertanti? Risca companiile care accepta aceasta sustinere sa fie descalificate?

Multumesc
Da.
Nu exista temei legal pentru a fi descalificate. Sustinatorul nu este participant cu oferta la procedura de achizitie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa sustin tehnic doi ofertanti la aceiasi licitatie?? adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati cu o informatie! O societate care este furnizor de echipamente care produc energie electrica si termica, are voie, dpdv legal, sa ofere ... (vezi toată discuția)
Subcontractor si sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? adela05 adela05 Am voie sa am atat calitatea de subcontractor, cat si pe cea de sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? Va rog sa ma ajutati si cu un temei ... (vezi toată discuția)
Urgent - sustinere in cadrul unei licitatii publice andr_georgi andr_georgi Va rog sa-mi spuneti daca o firma mica care are spre exemplu 8 angajati iar in cadrul unei licitatii publice ii trebuie pentru executie 50 de angajati, iar ... (vezi toată discuția)