avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT

Buna ziua !
Va rog, stie cineva sa-mi spuna daca se mai depune bilantul la Reg. Com. ?
Nu mai depune nici o societate sau cele cu o cifra de afaceri peste ....depun?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 22:34, 17 Mai 2011
Se depune numai la A.N.A.F.
Buna ziua
Precizări depunere situații financiare anuale 2010

De la data de 1 ianuarie 2011, situațiile financiare anuale și documentele anexate acestora, prevăzute la art. 185 din Legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se depun numai la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice. ( Art. III din OUG nr. 90/2010 pentru modificarea și completarea Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale)

Formatul electronic al situațiilor financiare anuale, conținând formularistica necesară și programul de verificare cu documentația de utilizare aferentă, se obține prin folosirea programului de asistență elaborat de Ministerul Finanțelor publice. Programul de asistență este pus la dispoziție gratuit de unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice sau poate fi descărcat de pe serverul de wweb al Ministerului Finanțelor Publice, de la adresa www.mfinante.ro.

Sursa : [ link extern ]
E valabil pentru toate societatile care, conform legii erau obligate sa depuna situatiile financiare.
Dar soc. mijlocii si mari trebuie sa -si publice cifra de afaceri in MO.
Mai presteaza acest serviciu ONRC sau mergem la MO?
Mergem noi la Monitorul Oficial cu o copie de pe bilantul vizat de administratie, platim taxa pentru publicare si il depunem la ei
unde "scrie" (si care e sanctiunea) sa mai mergem si la m.of.:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant 2009 loredana.m loredana.m Buna seara, care mai este legea cu privire la semnarea bilantului. Daca sunt administrator cu studii superioare dar nu am contract de munca la firma pot semna ... (vezi toată discuția)
Bilant - publicare in m. oficial carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Mai este obligatorie publicarea in M. O. a bilantului ? (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare lavih lavih Regimul Contabil si fiscal a societatilor aflate in lichidare.bilantul societatilor aflate in procesul de dizolvare simultan cu licu hidare 15.12.2011 si ... (vezi toată discuția)