avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diminuare salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diminuare salar

Buna ziua.
societatea noastra si-a modificat organigrama. Eu am fost trecuta dintr-o directie in alta, cu aceeasi fisa a postului(nu am primit sarcini nici in plus nici in minus). Noul meu sef vrea sa-mi diminueze salariul pe motiv ca in directiea lui nu are nimeni un salar asa mare(?). In perioada de cand am intrat in criza economica doar la o parte din salariati a fost diminuat salariul. Acum nu suntem in negocieri salariale. Salariile se pot diminua ori de cate ori se schimba un sef ? (Dupa cum vrea" muschii" lui)? Eu am contributii substantiale in aceasta societate de zeci de ani. E posibil sa se diminueze salariul ori de cate ori vrea cineva?
Va rog sa-mi precizati daca acest lucru este legal?
Multumesc. O zi buna>

Alte discuții în legătură

Diminuare salar rumpel cris rumpel cris Buna ziua. Am aceasi fisa a postului, doar am fost schibata din directia comerciala in directia economica. Se poate diminua salariul meu pe motiv ca in acesta ... (vezi toată discuția)
Adaugarea de atributii suplimentare in fisa postului poate duce la marirea salariului? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Prin schimbarea de la 01 august a organigramei persoana care avea atributii in monitorizarea bugetului a fost trecuta la alt compartiment cu alte atributii in ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Problema este urmatoarea: avem doi salariati carora directorii vor sa le micsoreze salariile pe termen lung. Cum ar trebui sa procedez? Stiu de retrogradare, ... (vezi toată discuția)