avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit 3% pe profit pentru activitate taxi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit 3% pe profit pentru activitate taxi

Sotul meu lucreaza ca taximetrist si are contract cu o firma din oras. Masina este proprietatea noastra. Doreste sa stie daca poate plati impozit de 3% pe profit si care sunt conditiile (pentru activitatea de taximetrie). Ne-ar ajuta o lege privind aceasta tema. Stim ca ar trebui sa se transforme in firma cu 1-9 angajati si venituri de maxim 100 000 euro. Altceva nu mai stim.

Multumim pentru ajutor.

Cu respect, Aurica TRUTA.

Alte discuții în legătură

Divort prin notariat sau tribunal? ma puteti ajuta cu un sfat ... Lauraalbert Lauraalbert Divort prin notariat sau tribunal? Ma puteti ajuta cu un sfat va rog? Sunt casatorita cu sotul meu de 3 ani avem un copil impreuna dar am decis sa divortam. Nu ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor soferilor taxi svalentins svalentins Buna ziua. doresc sa stiu daca un sofer de taxi trebuie sa declare la ANAF venitul sau . majoritatea soferiilor sunt angajati cu un contract de 2 /4 sau 6 ore ... (vezi toată discuția)
Trecere la plata impozitului pe profit danielavoicu76 danielavoicu76 Buna ziua. O societatea platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor depaseste in decembrie 2015 plafonul de 65 000 de euro . La ... (vezi toată discuția)