avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare domiciliu

mi-am vandut apartamentul si momentan locuiesc cu chirie.
este obligatoriu sa-mi schimb adresa din buletin, chiar daca acesta expira in 2015?
pot folosi in continuare acelasi buletin de identitate?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:06, 17 Mai 2011
Buletinul nu se schimba.Se pune doar viza de flotant,la noua resedinta si se completeaza cererea cu actele specificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate ,domiciliu, apartamentul vandut adrian_fm67 adrian_fm67 Detin pe CI domiciliul la adresa unde am vandut un apartament, momentan sunt in cautarea altui apartament si se pare ca dureaza...intrebarea este daca ma pot ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)