avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CONTESTATIE RAPORT ADMINSITRATOR- SUPENDARE SENTINTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CONTESTATIE RAPORT ADMINSITRATOR- SUPENDARE SENTINTA

Se aplica art. 21. alin 2, 3 si 4 pivind contestatia asupra raportului administratorului judiciar ADMINS de instanta in ceea ce priveste propunerea de intrare in faliment a debitorului,art. 107 lit D???
(2) Debitorul persoana fizica, administratorul special al debitorului persoana juridica, oricare dintre creditori, precum si orice alta persoana interesata pot face contestatie impotriva masurilor luate de administratorul judiciar.
(3) Contestatia trebuie sa fie inregistrata in termen de 5 zile de la depunerea raportului prevazut la alin.(1).
(4) Judecatorul-sindic va solutiona contestatia, in termen de 10 zile de la inregistrarea ei, in camera de consiliu, cu citarea contestatorului, a administratorului judiciar si a comitetului creditorilor, putand, la cererea contestatorului, sa suspende executarea masurii contestate.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:34, 18 Mai 2011
Sa inteleg ca jud sindic a admis raportul si in consecinta a dispus trecerea la faliment - prin urmarea hotararea este definitiva si executorie ( art 12 )
Puteti sa formulati recurs impotriva acestei hotarari si sa cereti suspendarea in temeiul art 8 alin 4 lit c

Alin. (3) şi (4) citate de dvs au fost modificate prin art. I, pct. 17 din Legea nr. 169/2010 !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala activa olaroiu olaroiu Conform ar.21 din legea 85/2006 Legea Insolventei... Art.21 (1)Administratorul judiciar va depune lunar un raport cuprinzând descrierea modului în care ... (vezi toată discuția)
Intampinare la o cerere de insolventa DAIANA_ DAIANA_ Eu ca firma, am cumparat carti in baza unui contract care-mi permitea bineinteles returul in caz de nevanzare a cartilor achizitionate. Ei se obligau sa-mi ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei simplificata ContSters40598 ContSters40598 SC SRL, cu 3 asociati, 1 asociat detine 96 % parti sociale, ceilalti 2 cate 2% parti sociale. Firma nu mai poate desfasura activitati economice: lipsa banilor, ... (vezi toată discuția)