avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum poate un SRL (cod 7022) sa reprezinte un DJ in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum poate un SRL (cod 7022) sa reprezinte un DJ in relatia cu un club? (solutie)


Buna ziua,

Intrebarea era urmatoarea:

1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - activitati de consultanta ptr afaceri si management (printre codurile caen are si codul 8230 Activitati de org. a expozitiilor, targurilor si congreselor si codul 9329 Alte activitati recreative si distractive n.c.a.) sa reprezinte legal un DJ?
De obicei, DJ-ii sunt chemati sa puna muzica in cluburi, dar trebuie facut un contract de prestari servicii. Cum poate un SRL sa il ajute, el neavand firma. Este vorba cumva de impresariat artistic?
2.Se poate face contract intre SRL (cod caen 7022) si DJ, ca sa ii gaseasca cluburile, dar societatea sa incheie contractul de prestari servicii cu clubul?
3.Care este procedura? Alta solutie pentru a colabora cu aceasta societate?

Am primit un raspuns aici www.avocatnet.ro/content/for...
dar acum
Revin cu o solutie/sugestie. Acel dj, nu poate contacta firma de consultata ca sa se ocupe de contractele pe care acesta doreste sa le inchieie cu respectivele cluburi ?
Adica DJul nu are timp de umblat dupa acte, pentru contracte, si vrea ca firma de consultanta (cod. 7022) sa se ocupe de lucrul asta.
Se poate incheia contract de prestari servicii intre DJ, persoana fizica, si SRL ca sa se ocupe de problema asta? Daca da, ce anume ar face obiectul contractului? Multumesc.



Alte discuții în legătură

Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? florin89 florin89 Buna ziua, 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - activitati de consultanta ptr afaceri si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru cursuri online de nutritie si recomandare specialisti gabrielaticu gabrielaticu Doresc sa infiintez SRL-d care va avea ca activitate: - vanzarea de cursuri video online despre nutritie pe care le va si produce firma - recomandarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizari de evenimente, petreceri mese festive Menthor Menthor Care ar fi Codul CAEN pentru o activitate principala de organizare de evenimente si mese festive (gen nunti , botezuri?) Multumesc (vezi toată discuția)