avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subconcesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subconcesionare teren

Buna seara!Doresc sa stiu cum pot proceda in cazul subconcesionarii unui teren

Am platit unei matusi 2000 euro pt a-mi ceda 300 mp din concesiune,dar momentan nu am incheiat nici un act cu dansa.

ce trebuie stiut si facut in acest caz

astept raspunsul dvs

cu stima si respect!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:30, 18 Mai 2011
Este vorba de teren din domeniul public-vedeti O.U.G 54/2006, privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire directa sau obligatoriu licitatie teren? gillu gillu Buna seara. O societate are in concesiune terenuri domeniul public, piete. Este legal ca societatea sa atribuie direct unui comerciant un teren de 10 mp de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)