buna ziua as dori sa stiu si eu daca se poate rezilia un contract cu firma de repartitoare techem deoarece platesc enorm de mult caldura. Mentionez ca eu nu am semnat nici un contract cu ei dar a semnat presedintele blocului pe 10 ani
Chiar daca a incheiat contractul persoana care a fost la conducerea asociatiei inante, dumneavoastra ati preluat activul si pasivul. E bine sa cititi contractul pentru ca trebuie sa aibe ceva clauze de reziliere dar si procedura de urmat, adica sa-i anuntati cu un numar de zile inante, etc, pentru ca altfel riscati penalitati.
In conditiile in care contractul a fost incheiat pe o perioada de 10 ani,pentru eventuala reziliere trebuie atent analizate conditiile contractual prevazute
Rezilierea unilaterala anterior termenului contractual prevazut obliga la plata de sume compensatorii
Dv ca singur locatar nu puteti rezilia cu ei si nici nu trebuie.
Puteti sa faceti o cere catre presedinte sa va considere ca fiind fara repartitoare.
Daca refuza desi nu ar fi normal sa faca acest lucru puteti sa le scoateti dupa calorifere si o sa va considere ca fiind fara repartitoare.
E mai bine prima varianta pentru ca in cazul in care nu va convine cit o sa va vina sa platiti sa puteti reveni inpoi la repartitoare fara alte costuri.
Firmele care incheie contracte cu asociatiile pentru calculul caldurii o fac pe 10 ani pentru intreaga asociatie pentru ca se imparte factura care vine de la furnizorul de caldura la asociatie.
Contractele cu proprietarii sunt subordonate acestui contract la nivel de asociatie.
Dv. aveti repartitoare?
Doamna Elga imi cer scuze dar nu am inteles nici eu aici
Elga50
Firmele care incheie contracte cu asociatiile pentru calculul caldurii o fac pe 10 ani pentru intreaga asociatie pentru ca se imparte factura care vine de la furnizorul de caldura la asociatie.