avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare plata

Buna ziua
Va rog un sfat competent: care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pt a putea recupera ca persoana juridica, o suma de bani (1300 lei) de la o persoana fizica. Suma respectiva, reprezantand contravaloarea unor servicii si produse este facturata, cu aceasta persoana avem aviz de expediere a produselor si contract semnat. Prin contract am stipulat metoda de recuperare , insa cred ca e nevoie totusi de o sentinta judecatoreasca.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Data livrare chitanta AngelaSimina AngelaSimina buna ziua. Am convenit cu un furnizor livrarea unei marfi. Am platit avans x%. Urmeaza sa platesc restul cand se va livra toata marfa. Pe chitanta figurau ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de curierat rapid liliche liliche Am apelat la serviciile unei firme de curierat in 2 randuri. prima data am fost multumita de costuri asa ca am apelat cu incredere si a doua oara dar spre ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urm. problema: am incheiat un contract cu o firma pentru montaj termopane si am platit un avans, doar in baza ... (vezi toată discuția)