avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare pentru a deschide o piateta volanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare pentru a deschide o piateta volanta

va rog spuneti-mi de ce acte, autorizatii, avize, etc are nevoie o societate comerciala pentru a deschide o piateta volanta. multumesc
Cel mai recent răspuns: marrie , utilizator 09:54, 18 Mai 2011
Ce inseamna asta?
adica un fel de piata mica mobila sau fixa (sau altfel spus o taraba mare de legume si fructe mobila sau fixa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii - vs - comert ? sun_mec sun_mec Am o societate de contabilitate primara (neautorizata CECAR), ce are caen principal 6920, dupa cum stim cu totii nu prea se mai misca nimic in Romania, si m-am ... (vezi toată discuția)
Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)
Deschidere taraba de legume/fructe acasa Georgian-Marius Georgian-Marius Buna ziua! Doresc sa deschid o mica taraba cu legume fructe in fata locuintei, Locuiesc la curte am 2000 mp si un solar. Ce pasi trebui sa urmez sa pot vinde ... (vezi toată discuția)