avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prestari servicii - vs - comert ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prestari servicii - vs - comert ?

Am o societate de contabilitate primara (neautorizata CECAR), ce are caen principal 6920, dupa cum stim cu totii nu prea se mai misca nimic in Romania, si m-am gandit sa imi deschid o taraba in piata, in care sa comercializez legume-fructe. Se poate sa merg pe aceiasi societate, declarand un alt punct de lucru cu alt caen?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 14:35, 26 Iunie 2009
Da, cu conditia de a completa obiectul de activitate al societatii si cu noile activitati (asta daca ele nu au fost cuprinse in actul constitutiv), de a deschide sediu secundar cu mentionarea activitatilor si de a le autoriza la Primarie.
Multumesc mult pt lamuriri

Da, poti, dar trebuie sa inchei mai intii contract cu piata.
Apoi sa deschizi punct de lucru si sa autorizezi codul de comercializare legume fructe.
Apoi iti cumperi casa de marcat.

La treaba !

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala stafy stafy Buna ziua,am dechis de curand o intreprindere individuala grupa CAEN 478-comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete,cu activitate 4721 ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru? lenareg lenareg Am o societete cu un CAEN inscris la reg com , acum vreau sa desfasor un alt fel de activitate cu un alt CAEN si intr-o alta locatie. Ce ar trebui sa fac sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vanzator in piata rocar19 rocar19 Imi poate spune cineva de ce autorizatii si alte acte ai nevoie ca sa poti comercializa fructe si legume in piata ? Mentionez ca nu ma refer la persoane care ... (vezi toată discuția)