avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru?

Am o societete cu un CAEN inscris la reg com , acum vreau sa desfasor un alt fel de activitate cu un alt CAEN si intr-o alta locatie. Ce ar trebui sa fac sa-mi deschid o alta societate sau sa-mi dechid pc de lucru ori sediu secundar?
Mentionez ca actuala societate nu este platitoare de TVA iar pentru activitatea pe care as desf., adica pt o benzinarie cred ca ar trebui sa fiu .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:14, 31 Octombrie 2011
Introduceti in actul societatii si noul cod CAEN ; deschideti punct de lucru in localitatea unde doriti sa desfasurati activitatea cu acel cod CAEN.
Si sa optez pt platitor de TV?
Inainte de a lua o decizie va trebui sa discutati cu posesorul licentei de franciza.
Presupun ca veti lua o franciza sau veti gestiona o benzinarie deja existenta.

Diverse firme care ofere francize au diverse conditii: obiect de activitate, metode de lucru, deschidere punct de lucru, contract de agentie, contract de franciza.

Depinde de modul in care faceti benzinaria.

Daca aveti o benzinarie mobila, este mai simplu.

Daca o construiti de la zero este mai complicat.

Alberto Kurtyan
O construiesc de la zero.
Completati obiectul de activitate si deschideti punct de lucru .

Alte discuții în legătură

Prestari servicii - vs - comert ? sun_mec sun_mec Am o societate de contabilitate primara (neautorizata CECAR), ce are caen principal 6920, dupa cum stim cu totii nu prea se mai misca nimic in Romania, si m-am ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)