avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru?

Am o societete cu un CAEN inscris la reg com , acum vreau sa desfasor un alt fel de activitate cu un alt CAEN si intr-o alta locatie. Ce ar trebui sa fac sa-mi deschid o alta societate sau sa-mi dechid pc de lucru ori sediu secundar?
Mentionez ca actuala societate nu este platitoare de TVA iar pentru activitatea pe care as desf., adica pt o benzinarie cred ca ar trebui sa fiu .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:14, 31 Octombrie 2011
Nu puteți deschide punct de lucru deoarece nu aveți nicio construcție acolo.

Mai întâi, în vederea autorizării șantierului, trebuie să deschideți punct de lucru pentru ”organizare de șantier”.

După încheierea lucrărilor și procesul - verbal de predare primire final, trebuie să autorizați obiectul de activitate și restul de autorizații.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii - vs - comert ? sun_mec sun_mec Am o societate de contabilitate primara (neautorizata CECAR), ce are caen principal 6920, dupa cum stim cu totii nu prea se mai misca nimic in Romania, si m-am ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)