avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzator in piata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzator in piata

Imi poate spune cineva de ce autorizatii si alte acte ai nevoie ca sa poti comercializa
fructe si legume in piata ? Mentionez ca nu ma refer la persoane care au teren agricol ( au parintii dar nu locuiesc la aceiasi adresa ) ; si nu ma refer nici la cei care au deja un PFA sau SRL , ma refer la un incepator care sa parcurga drumul cel mai scurt si cu resurse financiare minime ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:43, 22 Septembrie 2013
rocar19 a scris:

Imi poate spune cineva de ce autorizatii si alte acte ai nevoie ca sa poti comercializa
fructe si legume in piata ? Mentionez ca nu ma refer la persoane care au teren agricol ( au parintii dar nu locuiesc la aceiasi adresa ) ; si nu ma refer nici la cei care au deja un PF sau SRL , ma refer la un incepator care sa parcurga drumul cel mai scurt si cu resurse financiare minime ?


Sau la ce institutie pot obtine informatiile astea ? M-am imbolnavit si nu mai pot lucra la vechiul loc de munca , de somaj nu pot beneficia ca nu vor angajatorii , de pensionat nu am destule zile de spitalizare si trebuie sa fac ceva pana la un alt job mai de doamne ajuta , asa ca :
Va rog daca stiti , sa imi raspundeti , multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
rocar19, utilizator
Trebuie sa va faceti pfa sau srl pentru a putea cumpara marfa(legume, fructe) si a o revinde in piete. Informaii pentru procedura de autorizare de la registrul comertului aveti la adresa
[ link extern ]
si
[ link extern ]
Apoi veti merge la administratia pietei unde veti dori sa inchiriati o taraba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare detergenti si produse chimice ( de curatenie ) pe taraba in piata de legume si fructe Silviuvox Silviuvox Buna ziua! Se pot comercializa detergenti si produse chimice pe tarabe, in pietele de legume si fructe? exista vreo lege care interzice acest lucru ? unde se ... (vezi toată discuția)
Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ... ValerieG ValerieG Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin ... (vezi toată discuția)
Vanzare la taraba de legume - fructe ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, vrem sa deschidem o taraba de legume - fructe in piata( PFA, neplatitor de TVA), ce declaratii trebuie depuse la finante, ce registre trebuie sa ... (vezi toată discuția)