avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vanzare detergenti si produse chimice ( de curatenie ) ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vanzare detergenti si produse chimice ( de curatenie ) pe taraba in piata de legume si fructe

Buna ziua! Se pot comercializa detergenti si produse chimice pe tarabe, in pietele de legume si fructe? exista vreo lege care interzice acest lucru ? unde se poate sesiza ( autoritati competente) vanzarea detergentilor pe tarabe in pietele agro alimentare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Silviuvox , utilizator 14:46, 20 Iulie 2013
Ce forma de organizare aveti ?
Intreprindere Individuala, PFA, SRL... ?
Vreau sa stiu daca in incinta pietelor agroalimentare , pe tarabe , este interzisa comercializarea detergentilor si produselor chimice. Daca este interzis acest lucru , unde se poate face o sesizare? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru un producator agricol adryanoo_boy adryanoo_boy Buna seara ,sunt producator agricol si as dori sa pot vinde fructe si legume si in extrasezon , in special vara si toamna , insa am nevoie de o forma de ... (vezi toată discuția)
Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala stafy stafy Buna ziua,am dechis de curand o intreprindere individuala grupa CAEN 478-comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete,cu activitate 4721 ... (vezi toată discuția)