avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize pentru comercializare gemuri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize pentru comercializare gemuri

am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la rece?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:41, 25 Ianuarie 2017
Cu acel atestat puteti sa vindeti fructele in stare proaspata in piete si targuri. Ceea ce doriti intra la capitolul de prelucrare si va trebuie sa va infiintati la registrul comertului o Intreprinde Individuala sau un SRL cu codurile caen de mai jos: 1039 relucrarea si conservarea fructelor si legumelor Aceasta clasa include: -fabricarea produselor alimentare continand in principal fructe sau legume, cu exceptia mancarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve -activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea in ulei sau in otet, ambalarea in cutii de conserve etc. -fabricarea produselor alimentare din fructe si legume -fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor -prajirea nucilor -fabricarea preparatelor si pastelor din nuci Aceasta clasa include de asemenea: -fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: -salate, amestecuri de salate ambalate (impachetate) -legume curatate sau taiate -branza din soia (tofu) Aceasta clasa exclude: -fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi 1032 -fabricarea fainii sau prafului din legume uscate, vezi 1061 -conservarea fructelor si nucilor in zahar (fructe confiate), vezi 1082 -fabricarea mancarurilor din legume, vezi 1085 -fabricarea concentratelor artificiale, vezi 1089

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Pfa si firma straina Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, as dori sa intreb se poate infiinta un PFA ca ospatar, sa mearga sa lucreze in Franta ca ospatar iar plata sa se faca pe baza de factura catre PFA; ... (vezi toată discuția)