avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala

Buna ziua,am dechis de curand o intreprindere individuala grupa CAEN 478-comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete,cu activitate 4721 comert cu amanuntul al fructelor si legumelor prospete in magazine specializate.Activitatea mea constand de fapt in comercializarea de fructe si legume proaspete la o taraba inchiriata din piata, intrebarea mea este am nevoie de casa de marcat fiscala fiindca unii spun da altii nu sau pot folosi chitantier sau bonier.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:47, 30 Septembrie 2012
Pentru vanzarea catre persoane fizice aveti nevoie de casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)