avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea CIM pe perioada nedeterminata in CIM cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea CIM pe perioada nedeterminata in CIM cu durata fixa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca angajatorul poate modifica durata CIM din motive economice (schimbarea perioadei din nedeterminata in durata fixa) si care este durata minima a noului contract. Pot refuza aceasta modificare si trece in somaj?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)