avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Primaria si operatorii de transport public de persoane
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Primaria si operatorii de transport public de persoane

Primaria este indreptatita sa ceara operatorului de transport public de persoane un dosar cu licente de transport eliberate, licente de traseu, graficul de circulatie al cursei, etc?
Pentru stationarea pe domeniul public si pentru statie primaria tb sa impuna taxe operatorului de transport?
Daca tariful perceput de firma este prea mare, se poate face ceva in acest sens, de catre primarie?

Alte discuții în legătură

Licenta transport florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa stiu daca pot obtine o licenta de transport persoane pentru un traseu pt care mai are o firma licenta. Multumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legislatie transport persoane crasmaruandreea crasmaruandreea Buna ziua! Sunt coordonator de transport la o firma ce are obiect de activitate transportul de persoane. Problema mea este legata de de armonizarea legislatiei ... (vezi toată discuția)