avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legislatia privind bisnita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legislatia privind bisnita

Salut.
As vrea sa aflu care sunt prevederile in legislatie despre activitatea de specula. Ma intereseaza numerele exacte ale articolelor, daca se poate. Am nevoie de acestea pentru intreprinderea unei anchete despre bisnitarii de bilete pentru meciurile de fotbal.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
ionson, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 15:21, 18 Mai 2011
Vedeti Decretul -Lege 12/1990 si Decretul-Lege 15/1990, cat si art.295 din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din vanzarea de bilete ong tincutaA tincutaA Buna ziua, Veniturile din vanzarea de bilete de intrare la meciurile de fotbal realizate de catre un ONG sunt considerate venituri economice sau venituri ... (vezi toată discuția)
Are cineva og 11/2006? teo_dora88 teo_dora88 Daca aveti cumva acces la OG 11/2006, mi-o puteti trimite si mie pe mail? Multumesc. (vezi toată discuția)
Daune morale pentru amenintari si defaimare ely009 ely009 Detaliu cerere Data adăugării 12.03.2016, 17:51 Judeţ IASI Descriere Buna ziua am si eu o problema , anu trecut am fost la o casa d epariuri unde ... (vezi toată discuția)