avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Caen 7022 - organizare workshop
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Caen 7022 - organizare workshop

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca un SRL cu caen 7022 poate sa organizeze pentru clienti un seminar / workshop pe teme legislative (codul muncii) sau eventual daca exista o limitare in privinta temelor dezbatute.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: musetel , utilizator 15:26, 31 Mai 2011
nu, eventual caen 7810 ar permite,. 7022 permite doar planificarea si asistenta , indrumare in planificare dar cursuri nu cred, parerea mea.
Puteti avea codul caen 8299 pentru organizare de seminarii, conferinte, workshopuri. Asta presupune asigurarea logisticii(cazare, hrana, sala, mobilier, aparatura de proiectie si redare video si audio, consumabile,suport de curs tiparit sau in format pe cd). Puteti angaja un lector care sa tina prelegerile.
8299 - la mine scrie altcva la codul asta
E recunoscut ca valabil si acest cod caen de exemplu de autoritatea de management de la posdru pentru cei care doresc sa participe la selectia de organizatori seminarii,conferinte, workshopuri.
Am gasit in CAEN codul 8230 - activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor. - oare acest cod imi permite sa organizez seminarii?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen organizare evenimente corporate mffurtuna mffurtuna Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu codul caen sau codurile caen pentru organizarea de evenimente corporate (seminarii, conferinte, etc)? Este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)