avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen organizare evenimente corporate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen organizare evenimente corporate

Buna ziua!

Ma puteti ajuta, va rog, cu codul caen sau codurile caen pentru organizarea de evenimente corporate (seminarii, conferinte, etc)? Este nevoie de licenta de turism?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:39, 24 Iulie 2012
In mod normal ar fi codul CAEN 8230-Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor. Desi aceasta este titlul el nu este limitativ, adica seminariile, conferintele de care pomeniti se incadreaza si ele tot aici. Dupa parerea mea, faptul ca le organizati in Bucuresti sau la Sinaia nu are relevanta din punctul de vedere al celei de-a 2-a intrebari, cea cu licenta de turism. Nu faceti turism, organizati aceste evenimente in diverse locatii si localitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)
Caen 7022 - organizare workshop musetel musetel Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca un SRL cu caen 7022 poate sa organizeze pentru clienti un seminar / workshop pe teme legislative (codul muncii) sau ... (vezi toată discuția)
Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)