avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa lucrez?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa lucrez?

Buna ziua !

Am si eu o intrebare si nu gasesc raspuns. Poate il gasesc la dvs !

Daca sunt pensionat pe gradul II accentuat permanent pe legea 448/2006 , am dreptul la carte de munca ?

Va multumesc !
Astept raspuns pe --> ionutz_22121989@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:39, 18 Mai 2011
ionut_boss1989 a scris:
Daca sunt pensionat pe gradul II accentuat permanent pe legea 448/2006 , am dreptul la carte de munca ?

Legea nr. 448/2006 nu are legatura cu pensiile. Probabil intrebarea este "daca sunt incadarat in grad de handicap conform Legii nr. 448/2006, pot sa lucrez?". Da, puteti sa lucrati.

Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala + pensie/indemnizatie de invaliditate? se poate? viorel.cucu2000 viorel.cucu2000 Tatal meu are 61 ani si de doi ani este pensionat cu pensie permanenta pentru boala (TBC). Stagiul de cotizare la CAS este de 29 de ani. De curand a avut un ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Drepturi la un loc de munca pentru persoanele cu gradul i de handicap cu insotitor eirenee eirenee buna seara am 24 de ani, tocmai am terminat o facultate si as dori sa caut un loc de munca. problema cu care ma confrunt si sunt total debusolata sunt ... (vezi toată discuția)