avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... e posibil?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

e posibil?

buna seara.in cazul in care am restante la credite,nu am nimic pe numele meu,am indemnizatie de crestere a copilului ce probleme pot avea?nu am platit de un an si jumatate ratele.
sotul meu are si el un credit pe numele lui,el,de asemenea nu a platit de un an,nu are bunuri pe numele lui,doar salariul minim de 564(net)
va rog sa ma ajutati lamurindu-me ce consecinte putem suporta!:(
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 00:18, 19 Mai 2011
executare silita asupra bunurilor proprii si inscrierea in centrala incidentelor de plati.
va pot pune poprire pe salariu cand veti avea. si sotului la fel, cam atat
ce inseamna bunuri proprii?am mentionat deja ca niciunul dintre noi nu are nici masina,nici casa.pe numele sau.
se pune problema de dosar penal?
Daca nu aveti bunuri pe care sa fie executate silit,vor recupera datoria din salariile dvs.Daca aveti un singur creditor,aceasta oprire din salariu nu va putea depasi 1/3 din venitul net lunar.Nu se pune problema unui dosar penal.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
andymaurul, utilizator
multumesc mult de tot.o seara placuta!

Alte discuții în legătură

Somatie executare ecaterinaradu ecaterinaradu buna seara sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se ... (vezi toată discuția)
Restante la plata creditului claudiamarin claudiamarin Buna ziua, Va descriu mai jos cazul unei rude care are probleme cu achitarea ratelor la banca. Acum 4 ani a luat un credit de nevoi personale de la [banca] ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)