avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legal sau ilegal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legal sau ilegal

buna seara.,ma numesc....... ...... si lucrez la o firma la care in prima zi in care m-am angajat am semnat un contract de munca,au trecut circa 5 luni si eu nu am primit o copie dupa contract vizat la ITM,la semnarea contractului nu mi s-a cerut adeverinta medicala de la medicina muncii.am cerut copie dupa contract vizat la Itm dar nu am primit nimic.nu am semnat nici protectia muncii desi lucrez cu surse de curent si e destul de riscant pentru ca nu am nici calificare ca electrician,si nici nu mi s-a facut un instructaj.cum pot afla daca e inregistrat contractul la itm?in plus nu am primit niciodata fluturas de salariu desi il cer la contabilitate lunar si imi opresc bani din salariu pentru ca zic ca ies lipsa la banii pe care ar trebui sa ii depun pe parcursul lunii.au dreptul sa imi opreasca acesti bani?
Cel mai recent răspuns: lauraadriana , utilizator 23:18, 18 Mai 2011
Mergeti la ITM si solicitati informatiile de mai sus.
problema e ca eu lucrez in Constanta iar firma e din Suceava,la care Itm ar trebui sa ma adresez ca la Suceava m-am adresat si nu am primit nici un raspuns,si nu sunt primul,e clar ca sunt la ei acasa si stiti cum merg treburile in tara asta.
La ITM Suceava ar trebui sa va adresati. Mai incercati sa luati legatura cu acestia, in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat demisie (rog raspuns) verrcetty verrcetty buna ziua lucrez de 9 luni intr-o companie unde inca de la inceput am avut probleme. in luna noiembrie 2006 am semnat un contract de munca cu data de 15 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri demisie verrcetty verrcetty cred ca m-ati inteles gresit mesajul initial era: "buna ziua lucrez de 9 luni intr-o companie unde inca de la inceput am avut probleme. in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
De ce nu semneaza stat de plata? ionny ionny ceea ce nu inteleg este de ce nu semneaza stat se plata din moment ce are CIM,avand in vedere faptul ca firma are doar 2 angajati?iar angajatorul refuza sa-i ... (vezi toată discuția)