avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VandalizareTaxi si tentativa de agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VandalizareTaxi si tentativa de agresiune

Acum aprox.3sapt.seara in jur de11.45 pe str.Doamnei(b.n.r.)am luat un grup de clienti(3barbati,2in spate unul in fata):Eu:unde mergem?.cel din fata:dai Ba inainte,Eu:aveti o adresa?,El:da Ba,mergem in vitan,Eu:Ok,dupa 100metri El:Ba tu sti unde estr.Masina de paine?,Eu :Da stiu,mergem pe..Masina de paine?,El:Da Ba ce nu auzi bine,tre'sa spun de mai multe ori?,Eu:Pai nu mai mergem in Vitan?,mergem pe Masina de paine?,El Baa daa prea multe intrebari pui,/dupa 100metri El:auzi baa,numai mergem pe Masina de paine ci mergem la Rosetti(100metri mai in fata)ca sa fie cursa mai scurta/opresc pe dreapta la universitate (statui) si:Eu Va rog frumos sa coboriti din masina ca sinteti in stare de ebrietate si nehotariti,El:nu coboram,esti obligat sa ne duci unde vrem, fac reclamatie,Eu:va rog sa coborati,El coboara si incepe sa traga de usa soferului pt.a ma agresa,eu blochez usa soferului si cer ajutor prin statie la colegi/El atunci incepe sa loveasca masina cu picioarele in mod repetat tragind si de usa in acelasi timp pina la sosirea colegilor(2-3min.);colegii au venit impreuna cu un echipaj de jandarmi si atunci El s-a linistit fizic dar a continuat sa ma agreseze verbal:am sunat la 112 si am asteptat politia timp de 10-12min/a venit dupa 15min pe JOS si bineinteles ca agresorul/i au plecat,li sau luat doar datele de catre jandarmi care au plecat si ei intre timp(aveau alta treaba)/am fost invitat la sectie sa fac plingere(2-3ore)si cam atit.Intrebare?Ce sanse am sa mi se plateasca prejudiciul produs asupra masinii care nu-mi apartine,prejudiciul cu timpul pierdut ,prejudiciul creat de situatia traita in acea seara cu acesti clienti,consider ca mi-a fost pusa sanatatea,viata in pericol?O sa spuneti ca aberez putin dar dupa ce primesc primele raspunsuri o sa si argumentez(ref.la ultima parte)Multzumesc/ps.traiasca politia romana,,siguranta si incredere''(dupa15min.)
Cel mai recent răspuns: tib71stef2008 , utilizator 03:26, 20 Mai 2011
Mai intai, contactati jandarmii sa aflati numele persoanelor care v-au agresat, formulati plangere ( scrieti concis si fara sa redati dialogurile, eventual, vedeti un model de pe internet) si, totodata, va constituiti si parte civila cu suma pe care o apreciati ca ar acoperi paguba.
Activitatea de taximetrie este , din pacate, din ce in ce mai periculoasa, stim acest lucru , dar intre taximetristi se manifesta o frumoasa solidaritate de breasla, ceea ce e intr-adevar minunat, intr-o lume din ce in ce mai nebuna.:)
Multzumesc,plangere am facut chiar in acea seara la politie la indemnul echipajului sosit dupa 15min.care m-au asigurat ca vor lua legatura cu jandarmii pt.aflarea datelor agresorilor;problema este ca nu am martori care sa ma sustina/cind au sosit colegii,jandarmii s-a potolit/singurul martor ar fi supravegherea video a intersectiei daca va fi folosita.
poate fi folosita insa daca cei ce v-au lovit masina nu vor fi trimisi in judecata pentru savarsirea in fractiunii de distrugere sunt slabe sanse sa recuperati ceva .
probabil ca vor fi amendati pentru lg 61/1991 si apoi dvs trebuie sa va adresati inmstantei ca pe latura civila - crearea unui prejudiciu - sa va cereti daunele insa e foarte greu si pe asta mizeaza acesti ticalosi.
Multzumesc,banuiam ca asa stau lucrurile(judecata civil care dureaza...);o sa astept sa vedem cum decurg lucrurile la politie(am auzit ca dureaza ceva)si in functie de asta o sa vad ce fac mai departe./eu nu sint dusmanos din fire si sint dispus sa tolerez(iert)anumite comportamente mai putin violenta si spun asta pt.ca in acea seara chiar mi-a fost frica pt,viata mea(individul parea in stare de orice)si asta de cand un coleg de firma si-a dat ultima suflare sub ochii mei(acum 2luni)in cart Titan pe Liviu Rebreanu(la12-1noaptea)a fost lovit cu un lant in cap(de la niste discutii)de catre un nenorocit in stare de ebrietete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin recalcitrant si daune din cauza acestuia SINEKT SINEKT Salutare ! Am 22 de ani si o sa va expun in continuare problema mea : In seara zilei de 8 decembrie 2009, am oprit in fata blocului pt. 5 minute, sa iau ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa depun o plangere pentru distrugere auto rusu_florin rusu_florin Buna ziua! In cursul zilei de 25.03 am fost implicat intr-un accident rutier cu un atelaj hipo, soldat fara victime dar cu avarierea masinii personale. Eu ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica IRelu IRelu Buna ziua! As dorii sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Pe data de 2 mai 2010 pe la ora 03:15, intorcandu-ma acasa de la prietena mea, am fost ... (vezi toată discuția)