avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile omului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile omului

Toti oamenii sunt egali, fie ca ei au o boala, un handicap sau sunt sanatosi.
De la acest principiu voi pleca. Intebarea e ce sanse de reusita am daca deschid sotiei mele o actiune in care sa cer daune morale si materiale pentru ca si-a batut joc de mine? La sfarsitul lui dec 2010 m-am casatorit la 3 luni de reletie in care toate au mers bine. A 2a zi dimineata dupa cununia civila a zis ca vrea sa divorteze. Am zis ca e doar o chestie venita din stres, ca poate s-a speriat sau ceva de genul asta vazadu-se maritata. Au mai fost certuri asemenea la diferente de timp destul de scurte. Imi dadea voie sa citesc ce scria pe messenger si intr-o zi am citit cum ii zicea surorii ei ca nu ne intelegem si ea vrea divort, dar in acelasi timp ii scria ca ea de la mine vrea doar un copil si acest lucru mi l-a repetat si mie anterior sa-i zica surorii ei acest lucru. Probabil ca ea stia ceva ceva despre mine anterior cunoasterii noastre pe internet, avand in vedere ca avem cunostinte comune de care eu am aflat ulterior. Eu am un handicap neuropsihic, ma misc si vorbesc mai greu (ca un om beat), tremur cateodata (la lucruri ce tin de finete), am gr 1 de handicap. Ea stia toate astea... Acum vrea divort din culpa mea. Am vreo sansa sa deschid vreun proces si sa-l castig caci si-a batut joc de mine?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 19 Mai 2011
am uitat sa zic ca acum este insarcinata in 17 saptamani si am primit citatie de divort
Nu neaparat si-a batut joc de dvs si nici nu puteti dovedi. Pur si simplu, aceasta casatorie a fost o greseala se vede treaba si e un lucru bun sa nu pierdeti timp si sa divortati.
Sunteti liber s-o actionati in judecata pt daune, insa nu veti castiga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort kristi kristi desi am un handicap neuropsihic gr 1in decembrie m-am casatorit cu o femeie sanatoasa. Pana la casatorie au fost 3 luni de basm aproape intre noi. de a 2a zi ... (vezi toată discuția)
Motiv pentru divort corina2009 corina2009 Sunt casatorita de 4 ani. Din pacate de curand am realizat ca nu-mi mai iubesc sotul si in toti anii acestia am tras de el in orice faceam impreuna, iar atunci ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi raspundeti symo75 symo75 Buna ziua.Sunem 4 frati,fiecare casatoriti cu copii la casele lor,mai putin sora cea mica care locuieste in casa mamei mele care este locuinta de stat.Acum 3-4 ... (vezi toată discuția)