avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Bună Dimineata!
Vă rog să-mi spuneţi dacă am fost angajata la un birou notar ca secretară cu cod cor 343204 cu studii liceala(bacalaureat) cu salariul de angajare 770 lei este bine sau trebuia un salar mai mare mi s-a comunicat că minim pe ţară este suma de 700X1,1.
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 19 Mai 2011
Salariul minim brut pe economie este de 670 lei ....acel coeficient care vi s-a aplicat la salariul respectiv nu are nicio baza legala ...atata timp cat salariul de incadrare este peste minimum stabilit prin lege, este bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare lilu68 lilu68 Bună Ziua, Vă rog să-mi spuneţi dacă am fost angajata la un birou notar ca secretară cu cod cor 343204 cu studii liceala(bacalaureat) cu salariul de ... (vezi toată discuția)
Salar anagjati 2011? ncris78 ncris78 Daca am salariati calificati, incadrati cu 720 lei brut, 554 lei net, trebuie sa le maresc salarul de incadrare ca urmare a modificarii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in 2011 in mediu privat arachis 2 arachis 2 Care este salariul minim in 2011 in mediul privat? care sunt indicii de ierarhizare in 2011? Contractul colectiv la nivel national este in vigoare? (vezi toată discuția)