avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... O intrebare?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

O intrebare?

Buna ziua,

Am depus o cerere de dizolvare societate dar am primit termen la jumatatea anului viitor, vreau sa depun o cerere de preschimbare termen, si va rog daca se poate sa ma lamuriti unde trebuie sa depun aceasta cerere, la sectia unde am inregistrat si cererea de dizolvare, si daca trebuie sa platesc vreo taxa judiciara.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 14:55, 25 Mai 2011
De ce nu ati facut dizolvarea prin registrul comertului? Se rezolva in scurt timp...

vreau sa depun o cerere de preschimbare termen, si va rog daca se poate sa ma lamuriti unde trebuie sa depun aceasta cerere, la sectia unde am inregistrat si cererea de dizolvare

DA
si daca trebuie sa platesc vreo taxa judiciara

NU
depuneti cererea la acelasi tribunal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog o lamurire tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Am depus o cerere de dizolvare societate, dar am primit termen la jumatatea anului viitor, vreau sa depun o cerere de preschimbare termen, si va ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)