avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Va rog o lamurire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Va rog o lamurire

Buna ziua,

Am depus o cerere de dizolvare societate, dar am primit termen la jumatatea anului viitor, vreau sa depun o cerere de preschimbare termen, si va rog daca se poate sa ma lamuriti unde trebuie sa depun aceasta cerere, la sectia unde am inregistrat si cererea de dizolvare, si daca trebuie sa platesc vreo taxa judiciara.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:07, 20 Mai 2011
Cererea de preschimbare de termen se depune la registratura la sectia unde a fost inregistrat dosarul de dizolvare. In cerere mentionati numarul de dosar si termenul initial. Nu se achita taxa judiciara de timbru.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
Carmen Chitu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare? tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Am depus o cerere de dizolvare societate dar am primit termen la jumatatea anului viitor, vreau sa depun o cerere de preschimbare termen, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala DianaCatrina DianaCatrina Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de o ordonanta presedentiala pentru incredintarea copilului pana la pronuntarea definitiva a divortului. Atat ... (vezi toată discuția)