avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala

Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de o ordonanta presedentiala pentru incredintarea copilului pana la pronuntarea definitiva a divortului. Atat divortul,cat si ordonanta presedentiala au ca prim termen ianuarie 2013. Vreau sa fac o cerere de preschimbare a termenului pentru ordonanta presedentiala, pentru a fi judecata mai curand,ca sa imi pot lua copilul acasa si vreau sa stiu daca trebuie sa merg personal sa fac cererea de preschimbare a termenului si daca mai am de platit vreo taxa suplimentara in afara de aceea platita cand am depus dosarul. Ma puteti ajuta? Multumesc!
cererea se depuna la dosarul al carui termen doriti sa il preschimbati si nu se achita nici o taxa.
cererea o trimiteti prin posta sau personal la registratura instantei
Multumesc!
Deci o pot trimite pe adresa Judecatoriei,nu este nevoie sa merg personal?(este in alt oras).Specific numele,numarul dosarului etc si este suficient? Multumesc pt informatie!
DianaCatrina a scris:
Deci o pot trimite pe adresa Judecatoriei,nu este nevoie sa merg personal?(este in alt oras).

Nu este nevoie să mergeţi personal, puteţi să o trimiteţi şi prin poştă, recomandat.

DianaCatrina a scris:
Specific numele,numarul dosarului etc si este suficient?

Precizaţi numărul dosarului, termenul, părţile, domiciliul etc., precum şi motivele pentru care solicitaţi preschimbarea termenului de judecată.
Puteti depune chiar si inscrisuri in justificarea urgentei si a preschimbarii termenului.

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala in proces de divort xwa xwa V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea nelamurire: Sotul meu a intentat divort si a solicitat desfacerea casatoriei din vina ... (vezi toată discuția)