avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala

Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de o ordonanta presedentiala pentru incredintarea copilului pana la pronuntarea definitiva a divortului. Atat divortul,cat si ordonanta presedentiala au ca prim termen ianuarie 2013. Vreau sa fac o cerere de preschimbare a termenului pentru ordonanta presedentiala, pentru a fi judecata mai curand,ca sa imi pot lua copilul acasa si vreau sa stiu daca trebuie sa merg personal sa fac cererea de preschimbare a termenului si daca mai am de platit vreo taxa suplimentara in afara de aceea platita cand am depus dosarul. Ma puteti ajuta? Multumesc!
Cererile de preschimbare a termenului indiferent de natura litigiului dedus judecatii, nu se timbreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala in proces de divort xwa xwa V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea nelamurire: Sotul meu a intentat divort si a solicitat desfacerea casatoriei din vina ... (vezi toată discuția)