avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preavizul de 15 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preavizul de 15 zile

salut!
numele meu este maria
ieri mi-am depus demisia de la firma la ca re lucram(am gasit ceva mai bun)
intrebarea mea este :cele 15 zile de preaviz sunt zile calendaristice sau lucratoare?
in perioada eu eram planificata in concediu...pot sa mai merg in CO

multumesc anticipat pentru raspunsuri
maria
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2008
mariamiha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 17:11, 10 Iulie 2008
Cele 15 zile de preaviz in cazul demisiei sunt zile calendaristice.
Puteti merge in co doar daca vi se aproba cererea de concediu, in caz contrar concediu neefectuat este compensat.
Preavizul este de 15 zile calendaristice. Pe perioada preavizului puteti sta in concediu de odihna daca vi se aproba cererea si daca aveti zile de concediu.
In cazul in care cererea de concediu nu va fi acceptata, la lichidare veti primi banii pentru concediul neefectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz concediu de odihna anemarybella anemarybella Buna sunt Ana Maria iar ieri mi-am scris demisia , mia dat 30 zile de preaviz iar azi am citit undeva ca daca nu mi-am luat concediul de odihna aferent ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)