avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proces Verbal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proces Verbal

Este posibil sa imi vina acasa o amenda daca nu s-a intocmit PV si nici Dovada de constatare?
Depinde daca va luat datele de indentitate este 100% sa va vina un p-v de constatare si sactionare acontraventiilor. Dar atentie daca "Autoritatea' nu va comunica p-v in timp util actul este atacat de nulitate absoluta..:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru o amenda comunicata mai tarziu de 30 de zile alexandra_marta alexandra_marta Am primit astazi (stampila postei este din data de 23.09.2009, iar pe scrisoarea in sine in partea superioara, sub serie si numar este trecuta data de ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal de circulatie lmsr lmsr am fost oprit de polita municipala sectia 3 si am fost sanctionat conform og 195 /2002 cu 4 puncte penalizare si amenda de 120 lei.la \'alte mentiuni\' s-a ... (vezi toată discuția)