avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara aplicabila retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara aplicabila retroactiv

buna ziua..am mai scris si anterior..este vorba de aceeasi persona..nu au fost niciodata casatoriti,au un copil impreuna care face 2 ani in noiembrie..pana acum el i-a platit ei o datorie la banca sa nu ramana in strada,taxa pt un an de facultate si i-a dat bani pt cea mica mereu..nu poate face dovada acestui fapt deoarece nu are nici un act doveditor iar ea neaga total ca ar fi primit bani de la el..pensia alimentara pe care o stabileste instanta se poate aplica retroactiv?
Nu, nu se poate aplica retroactiv... Ci din momentul introducerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copil major Pepiofi Pepiofi Stimate Domn (Doamna) , am o intrebare privind pensia de intretinere copil major. Am divortat de 7 ani , fostul meu sot nu a platit nici o data pensie de ... (vezi toată discuția)
E bine sa trimit bani prin posta pentru copil chiar daca divortul nu a fost pronuntat? cristibox cristibox atat eu cat si sotia am introdus actiune de divort.Pana se stabileste pensia alimentara,prin hotarare definitiva este bine sa trimit bani prin posta pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lavinia_cristiana lavinia_cristiana Buna ziua. Sunt studenta in anul doi la IFR. In 2001 parintii mei au divortat si am primit pensie alimentara pana la 18 ani. la 18 ani n-am mai facut cerere ... (vezi toată discuția)