avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizitare minor

am divortat si nu am cerut si program de vizitare in cadrul actiunii, inca mai avem domiciliul comun dar fosta ma pune in imposibilitatea de a sta cu copilul (7 ani), ajung de la serviciu in fiecare zi in jurul orei 17.00 iar ea nu este acasa impreuna cu baiatul . Il ia de la gradinita si pe urma Dumnezeu stie pe unde umbla ajungand acasa la 22.00-23.00 in fiecare zi, cel mai mult ma doare ca nici macar sambata sau duminica nu ma lasa sa stau cu el plecand de acasa de asemenea.
Daca introduc actiunea ptr stabilire program vizitare credeti ca judecatorul imi va acorda acest drept cahiar daca teoretic inca locuim impreuna la adresa respectiva si toate discutiile cu privire la acest subiect au esuat...
Daca imi stabilesc resedinta la alta adresa am mai multe sanse sa obtin acest program de vizitare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 14:59, 19 Mai 2011
Este ceva anormal ca un copil de 7 ani sa se culce dupa ora 22 sau 23. Puteti introduce o actiune separata in care aratati si acest motiv, ca fosta sotie supune copilul la un surmenaj..:((
atat timp cat locuiti inca impreuna,este un non sens sa introduceti actiune pt stabilire program...
practic, instanta va dispune ca in cursul unei luni de zile,dvs sa aveti dreptul sa va petreceti o parte din timp cu minorul.(ca practica, 2 zile in week-end in general se acorda in acest sens).
in momentul in care intradevar dvs va mutati intr-o alta locatie,puteti solicita acest lucru;desigur,puteti introduce de pe acum,preventiv si ca masura pentru viitor.
Buna ziua,
Inteleg ca fosta dvs.sotie,va (pedepseste) intr-un fel privindu-va de prezenta copilului.Credeti ca ati discutat destul de lamuritor cu dinsa in aceasta privinta?.
Pacat ca nu este armonie,macar de dragul copilului.Cred ca in aceasta situatie,trebuie sa consultati un avocat.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire program vizitare minor gurum21free gurum21free Am terminat divortul si minorul a fost dat in ingrijire reclamantei din dec 2010 data de la care imi interzice sistematic sa-l vad, sa ma plimb cu el sambata ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie mrcryss mrcryss buna seara as avea cateva intrebari legate de subiec. am divortat acum 3 ani. in urma casniciei a rezultat un baietel. acum fosta sotie sa recasatorit si ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)