avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii deosebite de munca in serviciul de radiologie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii deosebite de munca in serviciul de radiologie si imagistica

Buna ziua,
As dori o informatie cu privire la reavizarea locurilor de munca in conditii deosebite, pentru personalul medical expus profesional. Dorim sa stim cine are responsabilitatea acestei reavizari si ce se poate face in cazul nerezolvarii acestor reavizari.
Multumesc mult, Carmen TOMA
Responsabilitatea aprtine angajatorului.
Atentie: radiatiile X sunt radiatii ionizante (CNCAN); restul explorarilor (RMN, ecografie) NU intra sub incidenta CNCAN
Multumesc mult de raspuns, se pare ca doar teoretic este asa, cum am putea sti daca o clinica de radiologie a unui spital are aviz de incadrare in conditii deosebite?
intrebati la RUNOS (La spitalul respectiv); sau la DSP - compartiment medicina muncii
carmenemiliatoma a scris:

Multumesc mult de raspuns, se pare ca doar teoretic este asa, cum am putea sti daca o clinica de radiologie a unui spital are aviz de incadrare in conditii deosebite?



Sau mai simplu, fara a apela la runos sau alte compartimente care mai tot timpul "au foarte mult de munca", va uitati pe fluturasul de salar si daca aveti pensie suplimentara inseamna ca va sunt retinuti bani si pentru conditii deosebite
Pe fluturasul de salar este trecuta o singura rubrica CONTRACT PENSIE unde este o suma de bani retinuta. Atata. Chiar cred ca nu suntem deloc in grupe deosebite, si nici nu stim pe cine sa mai intrebam ca nimeni nu stie nimica. Totusi oare putem rezolva cumva aceasta problema? Multumesc mult pentru interesul acordat. Carmen TOMA

Alte discuții în legătură

Lucrez in mediu cu radiatii ionizante maaammmiii maaammmiii Sunt asistent medical si lucrez in bloc operator ortopedie unde se foloseste aparat Rongen zilnic in timpul programului . Activitatea mea se desfasoara in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr-un laborator privat de radiologie clasificat ... DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Intr-un laborator privat de radiologie clasificat CNCAN categoria II, este obligatoriu ca personalul sa fie incadrat in grupa a II-a de munca? Este ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține în prezent schimbarea grupei de muncă? Chioseaua Chioseaua Sunt asistent medical si lucrez intr-un cabinet dotat cu instalație radiologica de gradul 3( grupa a-III-a de risc radiologic conform CNCAN) pentru care ... (vezi toată discuția)