avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL si I.I.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL si I.I.

Sotul meu a avut un SRL pe care l-a suspendat, iar acum doreste sa-si infiinteze o intreprindere individuala. Cei de la Reg. Com. i-au refuzat cererea pe motiv ca nu poate sa detina si SRL si I.I.
As dori sa stiu care este legea si articolul de lege care interzicerea infiintarea de PFA sau I.I. daca ai un SRL(suspendat).
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 14:39, 19 Mai 2011
Nu exista un asemenea articol de lege.
Dar de ce nu radiati societatea? Scapati odata pentru totdeauna de ea si va vedeti linistiti de II. Practic scapati de o cheltuiala.
ma indoiesc legal poti sa ai si SRL cate vrei dar o singura inteprindere individuala sau PFA, eventual poti si daca le ai pe cele mentionate sa ai si inteprindere familiala, poate nu primeste CAEN ca si la SRL pe inteprinderea individuala, nu are calificare, studii, asta e altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)